Het visitekaartje van uw onderneming

Groenvoorzieningen in en rond uw kantoor versterken de identiteit en het imago van uw bedrijf. Een bedrijfstuin is daarmee het visitekaartje van uw onderneming. Stam Hoveniers is gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van groenvoorzieningen in en rond bedrijven. Voor zowel horizontale als verticale tuinen voor binnen en buiten. Denk daarbij ook aan groene wanden, gevels en daken.

Uitstraling

Onze ontwerpen zijn een verrassende vertaling van uw wensen en imago. Toegespitst op uw bedrijfsvoering. Dankzij een goede balans tussen beplanting, bestrating en accessoires zijn onze bedrijfstuinen professioneel, goed gestructureerd, verrassend en helder. Wij ontwerpen geheel nieuwe tuinen, maar u kunt ook kiezen voor een grondige renovatie. In de uitwerking van het ontwerp hanteren wij dezelfde vorm en taal die op uw bedrijf van toepassing is.

 

Aanleg

Is het ontwerp eenmaal goedgekeurd, dan starten onze professionele en betrokken hoveniers met de vertaling van ontwerp naar aanleg. Daarbij ligt de nadruk op kwaliteit en afwerking. Hierin vinden we het van groot belang dat we de gestelde deadlines halen en gemaakte afspraken nakomen. Daarbij moet uw bedrijfsvoering zo min mogelijk hinder ondervinden van de werkzaamheden. We hebben klantvriendelijkheid, service en vakmanschap hoog in het vaandel staan.

 

Onderhoud

De entree van uw bedrijf is de eerste visuele indruk die uw bezoek krijgt. Uw bedrijfstuin is het visitekaartje van uw bedrijf. Daarom is het van belang dat deze er goed verzorgd uitziet. Stam Hoveniers legt zich toe op de complete verzorging van uw groene binnen- en buitenruimte. Uw bedrijf kan een beroep doen op ons onderhoudsteam. Daarbij zorgen wij voor een onderhoudscontract op maat.

 

Nieuwbouwprojecten

Stam Hoveniers is ook gespecialiseerd in tuinontwerpen voor nieuwbouwprojecten. Vanwege onze kennis en ervaring worden wij regelmatig ingeschakeld door architecten en projectontwikkelaars om tuinen aan te leggen of advies uit te brengen.

ONZE PARTNERS

Stam Hoveniers heeft diverse partners waar zij mee samenwerkt om voor u een Tuin met Klasse te kunnen realiseren.