Langer genieten van uw tuin

Wij vinden een tuin pas volmaakt wanneer deze bij het leven wordt betrokken zoals een keuken of een huiskamer. Een terras met een open haard, een buitenkeuken en zelfs een speelhuis is stijlvol maar bovenal functioneel. Een tuin laat zien wie u bent.

 

Ontwerp

Onze ontwerpen zijn een verrassende vertaling van uw wensen. Wij ontwerpen geheel nieuwe tuinen, maar u kunt ook kiezen voor een grondige renovatie. Een goed tuinontwerp kenmerkt zich door een goede basis, waarin bestrating, erfafscheidingen, waterpartijen, verlichting, beplanting en tuinaccessoires in evenwicht zijn. Dankzij een nauwgezet beplantings- en belichtingsplan kunt u het hele jaar door genieten van uw sfeervolle tuin. Uiteraard maken wij voor onze ontwerpen alleen maar gebruik van kwalitatief hoogwaardige en duurzame materialen. Denk hierbij aan beton, hardsteen, FSC-hardhout, roestvast staal en dakriet. Zo kunt u langer genieten van uw tuin.

 

Aanleg

Is het ontwerp eenmaal goedgekeurd, dan starten onze professionele en betrokken hoveniers met de vertaling van ontwerp naar aanleg. Daarbij ligt de nadruk op kwaliteit en afwerking. Hierin vinden we het van groot belang dat we de gemaakte afspraken nakomen. Klantvriendelijkheid, service en vakmanschap zijn de basis van ons bedrijf!

 

Onderhoud

U wilt vooral genieten van uw tuin en er zelf niet te veel werk aan hebben? Dan biedt een tuinonderhoudsplan uitkomst. Wij weten bij uitstek hoe uw tuin op professionele wijze onderhouden moet worden, zodat deze er het hele jaar prachtig bij staat. Zo blijft uw tuin vooral een plek om te gebruiken en om van te genieten.

Wij hebben onderhoudscontracten op maat, op basis van uw wensen.

ONZE PARTNERS

Stam Hoveniers heeft diverse partners waar zij mee samenwerkt om voor u een Tuin met Klasse te kunnen realiseren.