Stam Hoveniers events seizoen 2020

Seizoensopening 2020

Stam Hoveniers is klaar voor de zomer!

De laatste loodjes en dan is onze Showroom weer helemaal gereed voor een geweldig tuinseizoen. De nieuwe collectie topmerken is in huis. Op 7 maart gaan onze deuren weer open en kunt u genieten van al het moois wat wij u dit seizoen te bieden hebben.


Onze collectie bestaat uit topmerken en kwaliteit zoals u dat van ons gewend bent. Een variatie aan producten van bestratingsmaterialen, plantenbakken, tuinverlichting, tuinmeubelen, en accessoires maar ook volledige buitenkeukens en de BBQ's van bekende merken. 


U komt toch ook wel even een kijkje nemen zaterdag 7 maart as.?

Workshops & Masterclasses

Stam Hoveniers is partner van The Basterd en samen verzorgen wij ons workshops en masterclasses. 

Deze zijn compleet verzorgd en inclusief:3,5 uur durende workshop of masterclassHoge kwaliteit ingrediënten, BBQ's & alle benodigdheden Begeleiding van een professionele chef Kleine groepen van maximaal 20 man zorgt voor voldoende persoonlijke aandachtBijpassende drankjes zoals een mooi glas wijn, bier of fris Geen verrassingen achteraf: de prijs is all-in


In verband met de huidige situatie hebben wij besloten tot oktober alle Workshops en Masterclasses te annuleren. 

The Basterd Schaal & Schelpdieren

De masterclass schaal en schelpdieren is een van onze toppers en wint steeds meer aan populariteit. Als ervaren kamado gebruiker ga je onder leiding van onze professionele chef zelf aan de slag met kraakverse producten, rechtstreeks afkomstig uit Yerseke. Kreeft, krab, mosselen zijn naast de mooie bijpassende gerechten de ingrediënten waar je mee aan de slag gaat. Op hoog vuur, direct hof indirect, wat zijn de fijne kneepjes van het barbecue vak waarmee je deze prachtige producten omtovert tot culinaire hoogstandjes. We gaan het je allemaal leren tijdens deze masterclass.


Er zijn nog 20 plaatsen beschikbaar.

De all-in prijs voor deze Masterclass is euro 79,50

The Basterd USA Style

Van de masterclass USA Style gaat ons hart sneller kloppen. Low & Slow en Hot & Fast. De Amerikaanse klassiekers in de meest ultieme vorm. Leer hoe je de perfecte brisket, pulled pork, spareribs of spatchcocked chicken maakt. En wat dacht je van de side dishes als de klassieke cole slaw en grilled potato salad. De technieken, achtergronden en barbecue cultuur per staat worden allemaal behandeld. Je leert ook welke rubs en sauzen traditioneel passen bij de gerechten en hoe je ze zelf maakt.


Er zijn nog 20 plaatsen beschikbaar.
De all-in prijs voor deze Masterclass is euro 79,50

The Basterd Kerst Gerechten

De masterclass Kerst gerechten is een waar feest. Dacht u dat BBQ-en alleen voor in de zomermaanden was? Nou dan heeft u het mis, de kamado stelt ons in staat om het hele jaar door te genieten van culinaire BBQ gerechten. In deze Masterclass nemen je mee onder leiding van onze professionele chef en leren we je om de mooiste Kerst gerechten te bereiden op de kamado.  


Er zijn nog 20 plaatsen beschikbaar.
De all-in prijs voor deze Masterclass is euro 79,50

Meld u aan voor een van onze masterclasses

Dank voor je interesse in een van onze professionele Masterclasses verzorgd door The Basterd.
Zodra je de aanmelding hebt verstuurd nemen wij contact met je op voor de betaling. Een aanmelding mag je tot 7 dagen voor aanvang kosteloos afzeggen, daarna kunnen wij helaas niet meer restitueren. We kijken uit naar je komst!

*Verplicht