Hoveniersdiensten voor particulieren

Wij bij Stam Hoveniers vinden een tuin pas volmaakt wanneer deze bij het leven wordt betrokken, net zoals een keuken of een huiskamer. Een terras met een open haard, een buitenkeuken en zelfs een speelhuis is stijlvol, maar bovenal functioneel. Een tuin laat zien wie u bent.

Een tuinontwerp naar uw smaak

Onze ontwerpen zijn een verrassende vertaling van uw wensen. Wij ontwerpen geheel nieuwe tuinen, maar u kunt ook kiezen voor een grondige renovatie. Een goed tuinontwerp kenmerkt zich door een goede basis, waarin bestrating, erfafscheidingen, waterpartijen, verlichting, beplanting en tuinaccessoires in evenwicht zijn. Dankzij een nauwgezet beplantings- en belichtingsplan kunt u het hele jaar door genieten van uw sfeervolle tuin. Uiteraard maken wij voor onze ontwerpen alleen maar gebruik van kwalitatief hoogwaardige en duurzame materialen. Denk hierbij aan beton, hardsteen, FSC-hardhout, roestvrijstaal en dakriet. Zo kunt u langer genieten van uw tuin.

Professionele tuinaanleg

Is het ontwerp eenmaal goedgekeurd, dan starten onze professionele en betrokken hoveniers met de vertaling van ontwerp naar aanleg. Daarbij ligt de nadruk op kwaliteit en afwerking. Hierin vinden we het van groot belang dat we de gemaakte afspraken nakomen. Klantvriendelijkheid, service en vakmanschap zijn de basis van ons bedrijf!

Onderhoud aan uw tuin

U wilt vooral genieten van uw tuin en er zelf niet te veel werk aan hebben? Dan biedt een tuinonderhoudsplan uitkomst. Wij weten bij uitstek hoe uw tuin op professionele wijze onderhouden moet worden, zodat hij er het hele jaar prachtig bij staat. Zo blijft uw tuin vooral een plek om te gebruiken en om van te genieten.

Wij bieden onderhoudscontracten op maat, op basis van uw wensen. Neem contact op met Stam Hoveniers voor meer informatie.

Neem contact op

ONZE PARTNERS

Stam Hoveniers heeft diverse partners waar zij mee samenwerkt om voor u een tuin met klasse te kunnen realiseren.

BEKIJK ONZE PARTNERS

Voor hoveniersdiensten voor particulieren neemt u direct contact op. Bel 078 - 614 97 57.