top of page
Tuinaanleg

Tuinaanleg voor Particulieren en Bedrijven

Bedrijven

Groenvoorzieningen in en rond uw kantoor versterken de identiteit en het imago van uw bedrijf. Een bedrijfstuin is daarmee het visitekaartje van uw onderneming. Stam Hoveniers is gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van groenvoorzieningen in en rond bedrijven. Voor zowel horizontale als verticale tuinen voor binnen en buiten. Denk daarbij ook aan groene wanden, gevels en daken.

Particulieren

 

Wij bij Stam Hoveniers vinden een tuin pas volmaakt wanneer deze bij het leven wordt betrokken, net zoals een keuken of huiskamer. Een terras met een open haard, een buitenkeuken en zelfs een speeltoestel is stijlvol, maar bovenal functioneel. Een tuin laat zien wie u bent.

Een tuinontwerp naar uw smaak

Onze ontwerpen zijn een verrassende vertaling van uw persoonlijke wensen of uw bedrijfsimago. Wij ontwerpen geheel nieuwe tuinen, maar u kunt ook kiezen voor een grondige renovatie. Een goed tuinontwerp kenmerkt zich door een goede basis, waarin bestrating, erfafscheidingen, waterpartijen, verlichting, beplanting en tuinaccessoires in evenwicht zijn. Dankzij een nauwgezet beplantings- en belichtingsplan kunt u het hele jaar door genieten van uw sfeervolle tuin. Uiteraard maken wij voor onze ontwerpen alleen maar gebruik van kwalitatief hoogwaardige en duurzame materialen. Denk hierbij aan beton, hardsteen, FSC-hardhout, roestvrijstaal en dakriet. Zo kunt u langer en verantwoord genieten van uw tuin.

Professionele tuinaanleg

Is het ontwerp eenmaal goedgekeurd, dan starten onze professionele en betrokken hoveniers met de vertaling van het ontwerp naar aanleg. Daarbij ligt de nadruk op kwaliteit en afwerking. Hierin vinden we het van groot belang dat we de gemaakte afspraken nakomen en deadlines halen. Of het nu een bedrijfstuin of particuliere tuin betreft, we willen dat u zo min mogelijk hinder ondervind van onze werkzaamheden. Klantvriendelijkheid, service en vakmanschap zijn de basis van ons bedrijf!

Nieuwbouwprojecten

Stam Hoveniers is ook gespecialiseerd in tuinontwerpen voor nieuwbouwprojecten. Vanwege onze kennis en ervaring worden wij regelmatig ingeschakeld door architecten en projectontwikkelaars om tuinen aan te leggen of advies uit te brengen. Neem contact op voor een vrijblijvend oriënterend gesprek.

Styled Garden

ONZE PARTNERS

Stam Hoveniers heeft diverse partners waar zij mee samenwerkt om voor u een tuin met klasse te kunnen realiseren.

logo Stam hoveniers.jpg

Uw tuindroom, ons vakmanschap!

bottom of page