top of page
pexels-creative-vix-7283 (1).jpg

Tuinonderhoud voor Particulieren en Bedrijven

Een mooie tuin heeft onderhoud nodig om mooi te blijven. Of het nu een particuliere tuin betreft of een bedrijfstuin, een tuin is uw visitekaartje. Stam Hoveniers is ook gespecialiseerd in het onderhouden van tuinen en groenvoorzieningen. Voor zowel horizontale als verticale tuinen voor binnen en buiten. Denk daarbij ook aan groene wanden, gevels en daken.

Aantrekkelijke onderhoudscontracten voor uw bedrijfstuin

Als onderneming moet u zich geen zorgen maken over het onderhoud van uw tuin, u heeft al genoeg te doen. Ons tuinonderhoudsplan biedt de perfecte uitkomst. Wij weten bij uitstek hoe uw tuin op professionele wijze onderhouden moet worden, zodat deze er het hele jaar prachtig bij staat. Zo blijft uw tuin vooral een visitekaartje voor uw onderneming en is hij er om te gebruiken en om van te genieten. Wij hebben onderhoudscontracten op maat, op basis van uw wensen.

Onderhoud van uw particuliere tuin

U wilt vooral genieten van uw tuin en er zelf niet te veel werk aan hebben? Dan biedt een tuinonderhoudsplan uitkomst. Snoeien, bijmesten of kleine herstellingen, wij weten bij uitstek hoe uw tuin op professionele wijze onderhouden moet worden, zodat hij er het hele jaar prachtig bij staat. Zo blijft uw tuin vooral een plek om te gebruiken en om van te genieten.

Wij bieden onderhoudscontracten op maat, op basis van uw wensen. Neem contact op met Stam Hoveniers voor meer informatie.

Styled Garden

ONZE PARTNERS

Stam Hoveniers heeft diverse partners waar zij mee samenwerkt om voor u een tuin met klasse te kunnen realiseren.

logo Stam hoveniers.jpg

Van stadstuin tot bedrijventerrein, wij verzorgen onderhoud op maat!

bottom of page