top of page
como-lounge-stoel-harvest-incl-2.jpg

Unieke tuinbeleving in onze showroom

Onze showroom bestaat uit een uniek aanbod op het gebied van tuinbeleving. Kwaliteit heeft prioriteit en de persoonlijke benadering van u als klant staat centraal. Klantvriendelijkheid, service en vakmanschap vormen de basis van ons bedrijf. Meer weten? Neem direct contact op of kom langs in onze showroom.

Ons ontwerp komt tot leven

Zodra wij uw ontwerp in 3D-animatie gereed hebben, nemen we dit met u door in onze showroom. Door gebruik te maken van de 3D animatietechniek in combinatie met het tonen van de te gebruiken materialen en accessoires uit onze showroom, komt de tuin virtueel tot leven. 

Uniek aanbod aan tuinmeubelen en -accessoires

De meubelen, verlichting, barbecues, buitenkeukens en accessoires die we leveren, zijn van kwalitatief goede en exclusieve merken. Ons aanbod is uniek in de hele regio van Dordrecht en omstreken. Daarnaast bieden we trendy en exclusieve accessoires en (cadeau)artikelen aan tegen een leuke prijs. Kom direct langs of neem contact op voor meer informatie over onze artikelen.

Doe inspiratie op in onze gezellige showroom

Laat je inspireren door de unieke producten en de warme uitstraling! Onze showroom is een hele beleving, dus ook voorafgaand aan een verjaardag of feestje is een bezoek aan onze showroom een goed idee!

Duurzaamheid en kwaliteit

In de showroom van Stam Hoveniers vindt u een zeer breed assortiment aan tuinartikelen en accessoires. Omdat wij geloven in kwaliteit en duurzaamheid zult u zien dat dit wordt weerspiegeld in ons aanbod. Uiteraard bieden wij artikelen in iedere prijsklasse, maar u kunt ervan uitgaan dat wat u ook aanschaft in onze showroom, het van de beste kwaliteit is voor de prijsklasse. Bij vragen over producten staat ons ervaren personeel uiteraard klaar om uw vragen te beantwoorden of om u te voorzien van professioneel advies.

Styled Garden

ONZE PARTNERS

Stam Hoveniers heeft diverse partners waar zij mee samenwerkt om voor u een tuin met klasse te kunnen realiseren.

logo Stam hoveniers.jpg

Bezoek onze showroom en laat u inspireren.

bottom of page