top of page
Tuinontwerp

Tuinontwerp voor optimale tuinbeleving

Stam Hoveniers is naast tuinaanleg en tuinonderhoud ook gespecialiseerd in tuinontwerp voor ieder gewenst budget. Wij ontwerpen geheel nieuwe tuinen, maar u kunt ook kiezen voor een grondige renovatie. Bij al onze ontwerpen maken we gebruik van duurzame materialen en we zorgen voor een ontwerp waarbij uw smaak volledig tot zijn recht komt. Maak vrijblijvend een afspraak voor een oriënterend gesprek.

Tuinontwerp in 3D design

Bij het ontwerpen van uw nieuwe tuin maken wij een 3D model waarin we naast ons advies rekening houden met de door u kenbaar gemaakte wensen. In het ontwerp concentreren wij ons op de vlakverdeling van uw tuin, zodat deze in balans is en waarbij naast het lijnenspel ook het kleurenpallet tot z’n recht komt. Zo kunt u eenvoudig aanvoelen of het ontwerp voldoet aan de tuinbeleving die u voor ogen heeft.

Een evenwichtig tuindesign

Uiteraard kenmerkt een goed tuinontwerp zich door een goede basis, waarin bestrating, erfafscheidingen, waterpartijen, verlichting, beplanting en tuinaccessoires met elkaar in evenwicht zijn.

Een tuin voor alle seizoenen

Een tuin is er niet alleen in de zomer. Wij vinden dat uw tuin de schoonheid van alle seizoenen met weerspiegelen, daarom zorgen wij ervoor dat u dankzij een nauwgezet beplantings- en belichtingsplan het hele jaar door kunt genieten van uw sfeervolle tuin. Vraag onze ervaren ontwerpers naar de mogelijkheden.

Styled Garden

ONZE PARTNERS

Stam Hoveniers heeft diverse partners waar zij mee samenwerkt om voor u een tuin met klasse te kunnen realiseren.

logo Stam hoveniers.jpg

Uw tuinwens is onze zorg!

bottom of page