Tuinontwerp voor ieder gewenst budget

Stam Hoveniers is naast tuinaanleg en tuinonderhoud ook gespecialiseerd in tuinontwerp voor ieder gewenst budget. Wij ontwerpen geheel nieuwe tuinen, maar u kunt ook kiezen voor een grondige renovatie. Bij al onze ontwerpen maken we gebruik van duurzame materialen en we zorgen voor een ontwerp waarbij uw smaak volledig tot zijn recht komt. Maak vrijblijvend een afspraak voor een oriënterend gesprek.

Tuinontwerp met hightech 3D-animatie
Bij het ontwerpen van uw nieuwe tuin maken wij voor u een computermodel van uw nieuwe tuin. Door middel van een 3D-animatie kunt u alvast door uw nieuwe tuin wandelen en zien hoe hij eruit ziet in alle verschillende seizoenen. Zo kunt u eenvoudig aanvoelen of ons ontwerp past bij uw wensen.

Een evenwichtig tuindesign
Uiteraard kenmerkt een goed tuinontwerp zich door een goede basis, waarin bestrating, erfafscheidingen, waterpartijen, verlichting, beplanting en tuinaccessoires met elkaar in evenwicht zijn.

Een tuin voor alle seizoenen
Een tuin is er niet alleen in de zomer. Wij vinden dat uw tuin de schoonheid van alle seizoenen met weerspiegelen, daarom zorgen wij ervoor dat u dankzij een nauwgezet beplantings- en belichtingsplan het hele jaar door kunt genieten van uw sfeervolle tuin. Vraag onze ervaren ontwerpers naar de mogelijkheden.

Neem contact op

ONZE PARTNERS

Stam Hoveniers heeft diverse partners waar zij mee samenwerkt om voor u een tuin met klasse te kunnen realiseren.

BEKIJK ONZE PARTNERS

Laat uw tuin ontwerpen door Stam Hoveniers uit Dordrecht en omstreken. Bel 078 - 614 97 57.